Home POLITIKA Radosavljević: Tužiću Vučića zbog pokazivanja moje slike

Radosavljević: Tužiću Vučića zbog pokazivanja moje slike

SHARE

Radosavljević je agenciji Beta rekao da će predsednika Srbije tužiti za uvredu časti i duševnu bol i dodao da će tužiti i medije koji su objavili tu fotografiju.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić je juče na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije pokazao fotografiju na kojoj jedan mladić sedi i pije iz flaše, rekavši da je on jedan od “DOS-ovskih batinaša”, koji su provocirali ljude na skupu podrške koji je Srpska napredna stranka organizovala na dan njegovog preuzimanja dužnosti predsednika, 31. maja.

“Evo to je ovaj. Evo ja da vam pokažem. To je taj čovek. To je jedan od dosovskih batinaša koji je i tog dana na ulicama bio i koji je sprečavao ljude… ja mu ne znam ime, da vam pravo kažem. To je jedan od dosovskih batinaša i taj dan je bio na ulicama i pokušavao da izazove najteže moguće incidente. A ostalo će da utvrde nadležni organi”, rekao je Vučić pokazujući sliku.

Fotografiju su inače prethodnih dana objavljivali svi mediji koji otvoreno podržavaju vlast uz precizne informacije u kojoj osnovnoj školi Radosavljević radi kao učitelj.

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here