Home POLITIKA Mali očekuje izvinjenje

Mali očekuje izvinjenje

SHARE

 Danas smo imali prilike da gledamo još jednu SNS predstavu. Drama ili krimi prosudite sami.

Naime, Mali se raduje izveštaju, i kada bude dostupan javnosti, kad se bude videlo šta se i kako tamo desilo, nadam se, ako mene nema tamo, da će mi se neko od vas izviniti zbog svega što sam prošao proteklih godinu dana, rekao je gradončelnik Siniša Mali o izveštaju MUP-a o rušenju u Savamali koji je prosleđen tužilaštvu kako prenosi N1.

Ovo šta Mali govori je vređanje zdravog razuma i to na kub bez trunke srama i stida. Čovek je toliko stvari rekao, ali opet nisu ni Vučić ni on problem, već oni koji u to veruju, jer bez njih nikad ne bi došli na vlast i radili to šta rade.

Ostaće prljave ulice, paralelni buvljak i kese koje lete, pijace koje izumiru i pretvaraju se u mini buvljake, fontana koja je progutala silne pare dok su bolnice u raspadu, a deca se leče sms porukama !! Još samo da poverujemo da je izveštaj nepristrasan!!!

Pa da li vi mislite da u ovom narodu nema trunke svesti i da smo poverovali da ćete biti u tom izvestaju,da će oni koji nisu hteli da zaštite nevine ljude čiju imovinu ruše ljudi sa fantomkama na glavi sada pošteno istražiti i imenovati odgovorne.Godinu dana smišljate kako da se izvučete iz svega ovog.

loading...

Niko nije ni rekao, gradonačelniče, da ste bili tamo. Ali, nažalost još uvek ste na mestu odakle se sve vidi i odakle se pokreću preventivne mere a i sankcije.

Da li  Mali ima barem malo morala, nema. Kaže radujem se izveštaju jer ja nisam kriv a ko je, verovatno ga ni ne zanima, narodski, baš ga briga.

Žuta Patka

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here