Home POLITIKA Mali: Nadam se izvinjenju ako ne budem u izveštaju MUP-a o Hercegovačkoj

Mali: Nadam se izvinjenju ako ne budem u izveštaju MUP-a o Hercegovačkoj

SHARE

Povodom izveštaja MUP-a o rušenju u Hercegovačkoj koji je prosleđen tužilaštvu gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se „raduje izveštaju ali da ne zna da li se njegovo ime spominje u ovom izveštaju“.

„Kada bude dostupan javnosti, kad se bude videlo šta se i kako tamo desilo, nadam se, ako mene nema tamo, da će mi se neko od vas izviniti zbog svega što sam prošao proteklih godinu dana“ rekao je Siniša Mali odgovarajući na pitanje novinarke N1.

Odgovarajući na pitanje da li je ili nije bio u nekoj vezi sa Hercegovačkoj, odgovorio je da ga ne stavlja u neprijatnu situaciju, odnosno da treba ostaviti nadležnima da odrade svoj deo posla.

“Ne brinite vi za to, ja večno gradonačelnik neću biti sigurno. Ali ja kad odem iz ovog grada, ostaviću i sređene javne finansije, i vraćene stotine miliona evra Đilasovih dugova, i smanjen deficit i sređena javna preduzeća i preko 500 gradilišta… Beograd na vodi, Ikea, Hilton… Meni mandat ističe u aprilu naredne godine, ali iza mene ostaju rezultati”, rekao je Mali.

loading...

Podsetimo, direkcija policije Ministarstva unutrašnjih poslova dostavila je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izveštaj povodom svih zahteva ovog tužilaštva u vezi sa slučajem rušenja nelegalnih objekata u Hercegovačkoj ulici.

Izvor: N1, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here