Home POLITIKA Ružić: Relaksirano čekamo odluku o premijeru

Ružić: Relaksirano čekamo odluku o premijeru

SHARE

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da socijalisti “relaksirano” očekuju odluku o izboru novog premijera, jer su, kako je naveo, sigurni da će ona biti duboko promišljena i da će uslediti jačanje saveza SPS-a i Srpske napredne stranke.

“Ja lično želim da vidim SPS sa dominantnim prisustvom, personalno to je irelevantno. Da ne licitiramo šta bi bilo kad bi bilo. Mislim da ćemo već sutra i da će se idućih dana pakovati čitava ta konstrukcija”, kazao je Ružić i dodao da je presudno da nova Vlada odiše jedinstvom i da dobro sarađuje sa predsednikom Srbije.

U izjavi za Radio-televiziju Srbije, na pitanje da li bi ga iznenadilo kada bi njegovo ime bilo pomenuto na spisku novih ministara, Ružić je odgovori da “se odavno ne iznenađuje, jer je dugo u politici”.

“Mene ta mesta zaista na taj način ne interesuju, ja mogu da pomognem Srbiji, ako budem pozvan na način na koji najbolje znam i umem. Da li će se to dogoditi, to zaista nije važno, važno je da SPS ima svoju poziciju, dominantnu poziciju u kormilarenju tim društvenim procesima i da ojača saradnju sa Srpskom naprednom strankom”, rekao je Ružić.

Pojedini mediji navode da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra saopštiti ime novog premijera.

loading...

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here