Home POLITIKA Šutanovac: Opozicija treba da se ujedini, DS i Dveri neće u koaliciju

Šutanovac: Opozicija treba da se ujedini, DS i Dveri neće u koaliciju

SHARE

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da opozicija treba se ujedini na neki način, a da će glavno pitanje DS za beogradske izbore biti životni standard građana.

“Opozicija treba da se ujedini, oko jasne platforme, jer nije dovoljna mržnja prema bilo kome, pa da na gradske izbore izađemo s tom listom”, rekao je Šutanovac za televiziju N1.

On je rekao da opozicija treba da se ujedini, makar i u dve kolone, ali je na pitanje da li su na primer “Dveri” prihvatljive kao koalicioni partner, Šutanovac je odgovorio da nisu.

“Dveri nisu prihvatljiv koalicioni partner za DS. Imaju politiku koja se ni na koji način ne poklapa sa politikom DS”, rekao je Šutanovac.

Upitan ko će biti kandidat DS za gradonačelnika Beograda, Šutanovac je rekao da još nema ime i da bi DS prihvatila i kandidata nekog koalicionog partnera, ako bi taj kandidat bio bolji.

loading...

Upitan o povratku nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i predsednika DS Dragana Djilasa u politiku, Šutanovac je rekao da je pročitao njegov program za oporavak Srbije, i da mu se “ne čini kao nešto epohalno”.

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here