Home POLITIKA TRAŽE SRPSKU KRV: Islamska država objavila mapu Srbije i JEZIVO upozorenje na...

TRAŽE SRPSKU KRV: Islamska država objavila mapu Srbije i JEZIVO upozorenje na srpskom(FOTO)

SHARE

Najavljuju horor

U poslednjem izdanju magazina ekstremističke grupe Islamska država “Rumijah” za Balkan, objavljene su najnovije terorističke pretnje zemljama Balkana.

U jednom tesktu Islamska država poručuje da nije zaboravila područje Balkana, već da su samo preokupirani. U otvorenoj pretnji naglašavaju da “nisu zaboravili ratna stradanja muslimana”, te su pretnje usmerene na Srbe i Hrvate. Ekstremisti podsećaju na terorističke napade širom sveta, naglašavajući da bi to trebalo da bude opomena. Oni iskazuju otvorenu pretnju svim zemljama Balkana, poručujući da se “vraćaju” i da su do sada bili preokupirani na nekim drugim područjima.

“A znate li za Francusku i Nemačku, te zemlje su zahvatili plamenovi našeg rata i Britaniju koja je mislila da živi u sigurnosti i zaštiti, zabili smo njenu glavu u zemlju i slomili njen vrat. Sve ove zemlje su se oholile i hvalisale, pa je jednu po jednu zahvatio naš udarac, pa su ostale ponižene”, navodi se između ostalog u novoj pretnji IS.

loading...

Podsetimo, pre dve godine Srbija, ali i ostale balkanske zemlje često navođeni kao moguća meta džihadista. U julu 2015. godine u video snimku “Mi smo islamski hilafet – kasida” kao početna meta islamskih terorista označena je Srbija, a za njom slede i ostale zemlje Balkana.

Foto: Printscreen
Izvor:srbijadanas.com/Informer/Blic

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here