Home DRUŠTVO Osnovan Pokret ujedinjenih fantoma (VIDEO)

Osnovan Pokret ujedinjenih fantoma (VIDEO)

SHARE

Performansom “Noćno rušenje vlasti” u utorak uveče na tajnoj lokaciji u Zrenjaninu je održana neformalna osnivačka skupština Pokreta ujedinjenih fantoma, saopštili su iz ovog porketa u osnivanju.

Reč je o autentičnom vojvođanskom radničko-građanskom pokretu sa sedištem u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju. Kao cilj se navodi postavljanje alternative sadašnjim vlastima i njenom antinarodnom delovanju .

– Pokret će okupljati građane različitih interesovanja i slojeva, ali koji će delovati po istim principima, vođeni istim vrednostima – navode osnivači.

Pokret je nastao po uzoru na mladenovački građanski pokret “Beli – Samo Jako!” i delovaće po sličnim principima. Inicijatori pokreta su Zrenjaninci Miljan Čičić, diplomirani ekonomista i Milan Pernat , saobraćajni inženjer. Oni su se javnosti obratili pesmom i spotom “Vučji Rep”, u kojoj gostuje i Otac Makarije odnosno Jovan Veličković, jedan od osnivača pokreta “Beli – Samo Jako”. Za početak svog delovanja izabrali su predvečerje inauguracije novog predsednika i ispraćaj stare Vlade, jer smatraju da je u danima beznađa neophodno probuditi obične ljude.

Izvor Danas.rs piše M.P.

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here