Home POLITIKA MILA 005 ZNA KAKO SE NAPREDUJE: Bez dana staža postala konzul Srbije...

MILA 005 ZNA KAKO SE NAPREDUJE: Bez dana staža postala konzul Srbije u Stokholmu!

SHARE

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

BEOGRAD – Mila Opalić, navodno bliska Socijalističkoj partiji Srbije, posle samo nekoliko dana rada u Ministarstvu spoljnih poslova, dobila je premeštaj u Ambasadu Srbije u Stokholmu!

Opalićeva je, podseća list, svojevremeno bila na jednoj od visokih pozicija u JP Srbijašume, odakle je prešla u MSP, a sada se sprema da se otisne u diplomatiju.

–  Mila u MSP radi nula godina, nula meseci i 5 dana. Uspelo joj je što malo kome pođe za rukom. Seli se u Stokholm na mesto konzula – prvog savetnika – kaže izvor lista dodajući da nije završila Diplomatsku akademiju, te da se mesto konzul – prvi savetnik svrstava u grupu visokih zvanja, samo dve pozicije ispod ambasadora.

 

Izvori lista dodaju i da je “nenormalno da neko ko je juče došao u MSP dobije tu poziciju”, kao i da to radno mesto nosi visoku platu.

loading...

 

– Sigurno neće primati ispod 2.500 evra i ne više od 4.000 – kaže izvor lista.

 

Bliska prijateljica Dačićeve miljenice

 

Opalićeva, inače, važi za blisku prijateljicu Ivane Petrović, miljenice šefa srpske diplomatije Ivice Dačića i nekadašnje visoke funkcionerke SPS, poznate po skandalima i tučom sa nekadašnjom partijskom koleginicom Dijanom Vukomanović.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

izvor (Kurir.rs/Blic/Ivana Mastilović Jasnić)

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here