Home DRUŠTVO VUČIĆ SAOPŠTIO DA ĆE OVE GODINE LETOVATI NA FONTANI NA SLAVIJI

VUČIĆ SAOPŠTIO DA ĆE OVE GODINE LETOVATI NA FONTANI NA SLAVIJI

SHARE

Oko fontane će biti postavljene ležaljke koje su besplatne za korišćenje

BEOGRAD, 5. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će predstojeći godišnji odmor, koji će trajati tri dana, provesti kod novoizgrađene muzičke fontane na Slaviji.

Predsednik je pozvao građane da letuju u Srbiji i objasnio da sada imaju jednu destinaciju više.

– Fontana na Slaviji pruža sve. Tu su voda, muzika, Sunce, kafići, Mek, a svetla koja se smenjuju ne samo što su zabavna za decu već imaju i terapeutsko dejstvo, tako da za fontanu u isto vreme može da se kaže da je nalik moru, ali i banjskom lečilištu. Zato je ona moj prvi izbor za ovogodišnje letovanje – naveo je Vučić.

Prema njegovim rečima, vaučeri za letovanje će važiti i za fontanu, a svako ko bude letovao na Slaviji moći će da dva puta dnevno uvrsti neku pesmu po svom izboru u njen repertoar.

loading...

– Fontana je već prvog dana rada privukla ogroman broj turista iz Bugarske koji su ovde ostali još od zimus, kada su došli da gledaju novogodišnju rasvetu. Sada nam je cilj da ih zadržimo do sledeće Nove godine, a gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić već razmatraju kada bi bilo najbolje da počnu sa postavljanjem praznične rasvete – objasnio je predsednik.

Prema njegovim rečima, oko fontane će biti postavljene ležaljke koje će biti potpuno besplatne, a raspisan je i konkurs za prodavce krofni i tajlandske masere koji će pružati usluge gostima koji budu letovali na ovoj destinaciji.

Nenad Milosavljević

Izvor: Njuz.net

loading...

1 COMMENT

  1. Od Vučića slušamo sve vreme iz dana u dan gomile smešnih i žalosnih stvari. Cinizam, bezobzirnost, vređanja građana ne izostaje iz dana u dan. Građani Srbije su i oni koji se na slažu sa Vučićevom plitikom, kao i sa tom famoznom kič fontanom. I oni plaćaju porez i druge troškove koje bahata vlast troši nemilice.

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here