Home POLITIKA POSLEDNJI PUT KAO PREMIJER Vučić ministrima podelio knjige s porukama, evo koja...

POSLEDNJI PUT KAO PREMIJER Vučić ministrima podelio knjige s porukama, evo koja određuje naslednika!

SHARE

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić predsedavao je danas poslednjom sednicom Vlade Srbije u ovom mandatu i ministrima svog kabineta delio knjige sa skrivenim porukama!

Sednica je počela u 10 časova u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vučić je juče najavio da će se za dva dana poslednji put obratiti javnosti u svojstvu predsednika vlade.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Inače, premijer i budući izabrtani predsednik spremio je za svoje ministre originalne poklone – svakom po knjigu sa skrivenom porukom, a veruje se i da će jedna od knjiga – navodno baš ona o državotvorcu i lukavom političaru Milošu Obrenoviću odrediti Vučićevog naslednika! Ko je dobije, kažu, budući je premijer?!

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Vučić se u svojim javnim nastupima osvrtao na Miloševu zaostavštinu podsećajući da se rodonačelnik dinastije Obrenović nije libio da vuče poteze i ispod granice dostojanstva ukoliko bi to bilo dobro za Srbiju i njen narod.

Foto: Marina Lopičić

Foto: Marina Lopičić

Dačiću “Engleski za početnike”

loading...

Premijer je šefu diplomatije Ivici Dačiću poklonio “Engleski za početnike”, verovatno s (ne)skrivenom porukom da malo više poradi na znanju ovog jezika…

Izvor: Kurir

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here