Home DRUŠTVO Vlast priprema hapšenje Milana Stamatovića

Vlast priprema hapšenje Milana Stamatovića

SHARE

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kaže da ministarka Zorana Mihajlović hoće da “Zlatibor otme Zlatiborcima” i da medijski priprema njegovo hapšenje.

Kandidat na proteklim predsedničkim izborima je u saopštenju naveo da Mihajlovićeva pokušava da o njemu u javnosti stvori sliku da je istovremeno „lokalni šerif i kauboj, Čaruga i kriminalac, i Robin Hud i špijun, i veletrogovac drogom i monstrum“.
Stamatović je ministarku nazvao „vođom antisrpskog i antiruskog lobija u Srbiji koji, pod okriljem noći, organizuje rušenje privatne muslimanske bogomolje koju su, Srbiji lojalni, sa Kosmeta proterani, Goranci i Romi, gradili svojim sredstvima, a paralelno se pravi ćorava na to što režimski muftija Zukorlić zida čardak ni na nebu ni na zemlji usred Novog Pazara“.Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović je ranije izjavila da predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović ne želi da sačuva Zlatibor već „svoj rezervat divlje gradnje i preti da će ga braniti do poslednjeg nelegalnog kvadrata“.„Stamatović je konačno je pokazao svoje prave namere pretnjom da će građani zapadne Srbije pružiti otpor nameri Vlade Srbije da Zlatibor sačuva od dalje nelegalne i nekontrolisane gradnje“, navodi se u saopštenju ministarke.

Ona je ocenila da Stamatović „ne želi da naša deca, unuci i svi građani Srbije uživaju u lepotama i čarima Zlatibora“.

„Ono što plaši Stamatovića raduje čitavu Srbiju. Stamatović poziva da se sačuva njegovo pravo da i dalje uništava Zlatibor i da tako uništi svu dedovinu i očevinu naših građana. Pitam Zlatiborce, hoće li da im deca šetaju po uređenoj i čistoj planini ili da se provlače između zgrada i kućerina sumnjivih investitora! Onih čije se poreklo novca ne zna i koji prljavim novcem od droge i kriminala i grade po Zlatiboru“, zapitala je Mihajlović.

Izvor: b92

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here