Home DRUŠTVO Blic: Priveden generalni direktor FK Partizan

Blic: Priveden generalni direktor FK Partizan

SHARE

Generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru privela je večeras policija zbog nelegalnog posedovanja oružja, prenosi Blic.

Prema njihovim saznanjima, Vazuru je tokom rutinske kontrole na teritoriji Opštine Voždovac zaustavila patrola Interventne jedinice MUP Srbije. Prilikom pregleda vozila pripadnici policije pronašli su pištolj za koji generalni direktor Partizana nema dozvolu.

Nakon toga Vazura je priveden u Policiju, gde mu je određeno policijsko zadržavanje.

Podsetimo, u aprilu 2016. godine Veljko Belivuk i Darko Ristić brutalno su pretukli obezbeđenje direktora Partizana ispred prostorija ovog kluba. Ceo incident zabeležen je sigurnosnim kamerama kluba a javnost je bila šokirana brutalnošću huligana koji su bili svesni da se sve snima.

Nakon priznanja krivice, Belivuk i Ristić nagodili su se s Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, pa je Belivuk osuđen na kaznu od godinu dana kućnog zatvora, a Ristić je na godinu i 10 meseci zatvora. Belivuk se sada nalazi u pritvoru jer je osumnjičen da je februara ove godine upucao i ubio Vlastimira Miloševića u centru Beograda.

loading...

Optuženi Veljko Belivuk i Darko Ristić su na početku suđenja u junu rekli da nisu imali nameru da napadnu Vazuru. Kako su rekli, pripadnika obezbeđenja tukli su zbog teške psovke.

Na jednom od suđenja svedočio je i generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura. On je tada rekao kako nije ni video ko je udario pripadnika njegovog obezbeđenja.

Tužilaštvo zbog brutalnog napada ispred prostorija kluba nije teretilo Aleksandra Stankovića, još jednog od vođa navijača koji se vidi na snimku.

Stanković je u trenutku napada imao pravosnažnu presudu od pet godina i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom i posedovanja oružja, ali je izdržavanje kazne odlagao godinama.

Ubijen je u mafijaškom obračunu, u oktobru prošle godine.

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here