Home DRUŠTVO OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović na čelu PTT-a  

OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović na čelu PTT-a  

SHARE
STRANAČNO ZAPOŠLJAVANJE
Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte
BEOGRAD – Vlada Srbije će tokom sledeće nedelje izabrati Miru Petrović za direktora PTT-a, saznaje Kurir. Petrovićeva već obavlja funkciju prvog čoveka PTT-a od septembra 2016. godine, kada je zamenila partijskog šefa Milana Krkobabića.Bez obzira na to što vlast neprestano ponavlja da neće biti stranačkog zapošljavanja i da su konkursi obavezni, u slučaju Mire Petrović to ne važi. Ona je karijeru započela kao sekretarica Milana Krkobabića, međutim u vrlo kratkom roku stigla je do pozicije direktora PTT-a.

Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte. U zvaničnoj biografiji gospođe Petrović navodi se da je u poznim godinama završila studije i to po Bolonji (specijalista – strukovni ekonomista ), što stvara sumnju i otvara brojna pitanja o legitimitetu njenog izbora i kompetencije za obavljanje veoma odgovorne funkcije.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

RASKRINKANI BOGATAŠI: Privatni biznis dinastije Krkobabić za koji niko ne zna

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here