Home DRUŠTVO Akcionari Agrobanke pet godina posle: Afera još uvek na samom početku

Akcionari Agrobanke pet godina posle: Afera još uvek na samom početku

SHARE

Akcionari Agrobanke saopštili su danas da ni pet godina od zatvraranja Agrobanke aktuelna vlast ništa nije uradila da se velika afera reši a akcionari obeštete.

“Prošlo je pet godina od promene vlasti kao i nelegalnog zatvaranja Agrobanke i velike pljačke domaćih i stranih akcionara. Za proteklih pet godina aktuelna vlast ništa nije uradila da se velika afera reši a akcionari obeštete. Sva obećanja o borbi protiv visoke korupcije i kriminala ispostavila su se kao lažna i koristila su samo za sticanje jeftinih političkih poena u čestim izbornim ciklusima. Sudski proces koji država navodno vodi protiv osumnjičenih u ovoj aferi potpuno je obesmišljen jer se pravi krivci nisu našli na optuženičkoj klupi a nakon pet godina suđenje tapka u mestu zahvaljujući korupciji u samom vrhu države”, navode u saopštenju.


Oni dodaju da su njihove nade da će u Srbiji pod trenutnim akterima na vlasti zavladadati pravo i pravda pale su u vodu i da čekaju da dođe do neizbežnog zaokreta gde će imovina domaćih i stranih investitora konačno biti zaštićena kao svuda u svetu.

Izvor: Danas

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here