Home POLITIKA GAŠIĆ ĆE PRVOG RADNOG DANA HELIKOPTEROM SLETETI NA KROV ZGRADE BIA ...

GAŠIĆ ĆE PRVOG RADNOG DANA HELIKOPTEROM SLETETI NA KROV ZGRADE BIA  

SHARE

Gašić planira spektakularan dolazak na posao

BEOGRAD, 22. maj 2017, (Njuz) – Novi direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić na tu funkciju će stupiti spektakularnim sletanjem helikopterom na krov zgrade u kojoj se nalazi ta agencija, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih izvora.

Gašić će na taj način spojiti svoju od ranije poznatu ljubav prema helikopterima sa svojim novim poslom, a sletanju će prisustvovati brojne novinarske ekipe i državni vrh na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom Zlatiborom Lončarom.

Nekadašnji ministar odbrane nije želeo da komentariše ova saznanja Njuza, ali od njegovih saradnika saznali smo da je i više nego ushićen.

– Gašić je vrlo srećan zbog imenovanja, a prvi komentar mu je bio “Volim tajne službe koje lako kleknu i odmah mi obezbede helikopter”. Svestan je da je pred njim velika odgovornost i učiniće sve da BIA potpuno bude u službi države, odnosno Aleksandra Vučića – rekao nam je jedan od Gašićevih saradnika.

Novi šev BIA-e već ima sijaset novih ideja koje će uskoro početi da primenjuje u cilju unapređenja rada službe. Tako će, između ostalog, na TV Hepiju biti pokrenut rijaliti program “BIA parovi”, kao i “Agente, oženi me”.

 

loading...

Izvor: Njuz.net

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here