Home POLITIKA Vučićev početak kraja

Vučićev početak kraja

SHARE

Da li će Vučič raspisati parlamentarne izbore?

Vučić je brzo ispucao kredit, od sada, pa na dalje, sledi mu vrtoglav pad. Od čoveka koji nije uspeo da dobije beogradske izbore, vrtoglavom brzinom postao je Bog i batina, ali ono što sada sledi je surovo otrežnjenje.

Beogradske izbore SNS gubi, a paralelno sa njima verujem da ne smeju da raspišu parlamentarne, jer nema ni jednog SNS-ovca koji bi povukao parlamentarnu listu.

Velikim jurišem na predsedničku fotelju, Vučić je sam sebi pucao u nogu, a pošto je SNS stranka sklepana od preletača iz RS-a, DS-a, DSS-a, URS-a, i drugih sada već minornih stranaka i sa koalicionim partnerima kojima je kičma srasla za funkcionerske fotelje (Ljajić, PUPS, SPS) nema čemu da se nada.

Sasvim je izvesno da će ga svi napustiti već na sledećim izborima, jer im iskusni preletački nosevi govore da je vreme za novu preraspodelu vlasti i moći.

Vučić kao premijer prvi na SNS-ovoj parlamentarnoj listi, možda bi i mogao paralelno da izgura lokalne i parlamentarne izbore, ali kao predsednik države ruke i noge su mu vezane. Uskoro ćemo gledati njegovo ustoličenje ali i početak njegovog kraja.

loading...

Trenutno Vučić ima apsolutnu vlast koju koristi samo za ostanak na njoj. Pitanje je koliko vremena treba građanima da shvate da je vrlo štetan, nesposoban, da napravi pozitivan pomak u njihovim životima?

Autor teksta: Žuta Patka
Fotografija preuzeta sa opozicionar.com

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here