Home POLITIKA Dečak iz Niša preminuo u bolnici

Dečak iz Niša preminuo u bolnici

SHARE

Sedamnaestogodišnji Nišlija Đ. S. koji je pucao sebi u glavu podlegao je povredama, pišu “Večernje novosti”.

Nesreća se dogodila u subotu u Kubanskoj ulici u niškom naselju Durlan. Kada je stigla ekipa Hitne pomoći tinejdžer je davao znakove života. Sa teškim povredama opasnim po život mladić je prevezen na Kliniku za neurohirurgiju gde su se lekari borili za njegov život. potvrdili su “Novostima” lekari Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih policiji, tinejdžer je na spratu kuće pucao očevim pištoljem sebi u slepoočnicu. Tom prilikom bio je sam u sobi. Pucanj su čuli i prvi mu pritekli u pomoć stric i deda koji su ga našli u lokvi krvi i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.


Komšije povređenog mladića ne znaju šta bi mogao da bude motiv pokušaja samoubistva. Kažu da se radi o uglednoj i imućnoj porodici. Đ. S. je sportista, odličan đak – gimnazijalac, sin poznatih niških lekara. Poznanici povređenog dečaka su nam rekli da ima mlađeg brata.

Niška policija i Hitna pomoć demantuju vesti koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da su pronađena dva leša u Nišu.

IZVOR DANAS
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here