Home DRUŠTVO Mali nije dovoljno veliki za gradonačelnika

Mali nije dovoljno veliki za gradonačelnika

SHARE

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, izjavio je juče da mu je, uprkos brojnim natpisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem je rođen, kao i da mu je žao što se nije snašao u ulozi političara, niti je znao da odgovori na besmislene kampanje, na šta je uglavnom ćutao.

Pa ovo je sprdnja i poniženje zdravog razuma! Ovi se  rugaju ali ono baš! Ceo život je u politici, i to kao siva eminencija za mutne poslove, prvo kod Dinkića, a sada kod Vučića. Nije se jadan snašao, vidi se po bankovnim računima… (samo onim koji su dostupni).

 A možda ja nisam najbolje razumeo ovog “nesna_lažljivog” čoveka! On je mislio da kaze: kako su se svi ostali oko njega lepo snašli (a svi znamo na šta se misli ), on se nije najbolje snasao… em je malo uzeo, em su ga navatali!

Interesantno je da dotični kaže da mu je stalo do Beograda, pa ga zato pitam, zašto si onda uzurpirao posao gradonačelnika, iako si bio svestan da mu nisi dorastao?

Videćemo da li se snašao, vreme će pokazati, u NNBW (Nekretninama Na Belgrade Water), kao sto se snašao u BNCM (Bugarsko Na Crnom Moru) – 24 stana.

loading...

A. S.

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here