Home POLITIKA Srce junačko

Srce junačko

SHARE

Juče je premijer Srbije posetio Kinu i tom prilikom kako prenosi Tanjug izjavio  “Mi podržavamo jednu Kinu, jedinstvenu Kinu, kako god je vi zovete. Znate, kad su neki ljudi želeli da protestuju ovde u Srbiji, nešto protiv Kine, mi to nismo dozvolili. Ja sam preuzeo odgovornost za to. Mogu da protestuju protiv nas, ali ne protiv naših prijatelja”, poručio je Vučić.

Ne mogu a da se ne zapitam koliko je premijerovo srce. Srce junačko.

Ne bije boj svetlo oružije već srce u junaka, nemoj da nam neko dira Kinu da mu se ne” naberemo ušiju”. Celom svetu mora da bude jasno da Srbija stoji iza Kine.

Kad Izbavitelj po ko zna koji put kaze da “preuzima odgovornost” za nešto, to bi trebalo da znači da on snosi posledice za to. U njegovom specificnom govoru , koji nije ni naročito bogat, ali je dovoljan da zdrav razum počne da ključa, “preuzimanje odgovornosti za nešto znači: “Ovo je pod mojom kontrolom, nećeta ga pipnuti ni ispitati sa bilo kog aspekta.

“I kada ćemo napokon saznati koji su to “neki”.

loading...

Smatram elementarnim pravom da protestvujem protiv koga god hoću ako zaključim da je to smisleno, pa makar to bili i Kinezi (iako nemam ništa protiv njih).  Kako je smešno to dovoditi u pitanje a pogotovo NJEGOVA izjava ….

Vucic ko Crnogorci kada su oko 1945 pevali: “Nas i Rusa 200 miliona”

I za kraj šta reći sem, nas i Kineza milijarda ipo.

 A.S.

 

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here