Home DRUŠTVO RTV Kragujevac: Dugovi poslovna tajna

RTV Kragujevac: Dugovi poslovna tajna

SHARE

Novi vlasnik kragujevačke TV Kanal 9 Miloš Paunović iz Kovina izjavio je Kragujevačkim novinama da su “u toku procesne radnje finansijskog restruktuiranja i dokapitalizacija ovog privrednog subjeta”.

Nakon završetka ovih procesa moći ćemo detaljnije da obavestimo javnost o budućim planovima i poslovanju televizije, rekao je Paunović koji nije želeo da odgovara na pitanja o dugovanjima televizije, navodeći da su oni “predmet poslovne tajne” o kojima ne može da govori.

Prema navodima Kragujevačkih novina, TV Kanal 9 je prošlu poslovnu godinu završio sa gubitkom od devet miliona dinara, a prema nezvaničnim informacijama dugovi su narasli na više od 30 miliona.

Najveći broj novinara je otišao i oni, zajedno sa onima koji su i dalje u radnom odnosu, potražuju preko šest miliona dinara zaostalih zarada.


Zbog velikih dugova televiziji je preduzeće Emisiona tehnika oduzela frekvenciju, pa je njen program sada vidljiv jedino preko kablovskog operatera. Inače, emituju se samo zabavni sadržaji muzika, filmovi i popodnevni kolaž program, bez informativnih emisija, navodi list.

loading...

Prema informacijama iz Agencije za osiguranje depozita, novi vlasnik TV Kanal 9 Miloš Paunović iz Kovina, kupio je tu medijsku kuću zaa 2.402 evra, a Agencija je u svojstvu likvidacionog upravnika sprovela postupak prodaje 99,34 odsto osnovnog kapitala u TV Kanal 9 u vlasništvu Takovo osiguranja u likvidaciji.

IZVOR DANAS

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here