Home POLITIKA ODAKLE PARE? Državni sekretar Mijailović kupio velelepnu vilu od DIPOS-a za 400.000...

ODAKLE PARE? Državni sekretar Mijailović kupio velelepnu vilu od DIPOS-a za 400.000 EVRA?

SHARE

Bivši direktor Demokratske stranke Amir Bislimi na svom Tviter nalogu prozvao je državnog sekretara Nenada Mijailovića, da je kupio od DIPOS –  vilu za 400.000 evra.

 

Državni sekretar u ministarstvu finansija Nenad Mijailović kupio je od Diposa vilu za 400.000 evra. Vila se vodi na njegovu ženu. Nalazi se na Banovom brdu – napisao je Bislimi.

Follow

Amir Bislimi @ amir bislimi

Drzavni sekretar u min.finansija Nenad Mijailovic kupio je od Diposa vilu za 400.000 evra!Vila se vodi na njegovu zenu.Nalazi se na B.Brdu

Istražili smo ovaj navod Bislimija.

 

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

loading...

Izvor Espresa tvrdi da je u pitanju velelepna vila odmah pored klinike “IRVA” u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

 

To je Diposova kuća koju je kupio Mijailović. Radovi su u toku, vila s uveliko renovira – potvrdio je izvor Espresa priču Bislimija.

 

Naši novinari su otišli na lice mesta, i zaista, odmah do klinike “IRVA” nalazi se velelepna vila koja se renovira. Zatekli smo i majstore u kući, koji nisu bili baš predusretljivi. Nisu želeli da nam kažu ni reč.

 

Kontaktirali smo DIPOS kako bismo dobili potvrdu ili demanti da li je vila prodata državnom sekretaru Mijailoviću, ali oni su nas uputili na Republičku direkciju za imovinu RS.

 

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

Kao sto je poznato, društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd se bavi iskljucivo izdavanjem u zakup nepokretnosti u svojini Republike Srbije koje su mu poverene Zaključkom Vlade Republike Srbije na privremeno korišćenje i održavanje. Takođe, koristimo priliku da ukažemo da otuđenje nepokretnosti u svojini Republike Srbije nije u nadleznosti ovog društva. Obavestavamo vas da je Republička direkcija za imovinu RS dana 23.12.2016.godine raspisala oglas radi otuđenja nepokretnosti u svojini Republike Srbije prikupljanjem pisanih ponuda, a prema spisku koji je sastavni deo oglasa, te se shodno navedenom, a u vezi sa postavljenim pitanjem i trazenjem odgovora na isto možete obratiti Republičkoj direkciji za imovinu RS – odgovorili su iz DIPOS-a.

 

FOTO: PRTSC

 

Posle ovog uputstva iz DIPOS-a, tražili smo odgovor od Republičke direkcije za imovinu RS, kao i od ministarstva finansija, međutim, nikakav odgovor nismo dobili.

 

Ministarstvo finansija smo zamolili da nas uputi na g. Mijailovića, objasnili im do koje informacije smo došli i tražili kontakt sa državnim sekretarom, kako bi potvrdio ili demantovao ove navode, međutim, ostali smo uskraćeni za odgovor.

Izvor: Espreso

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here