Home POLITIKA Vučić: Siniša Mali tokom leta podnosi ostavku, neće dočekati gradske izbore

Vučić: Siniša Mali tokom leta podnosi ostavku, neće dočekati gradske izbore

SHARE

Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer je novinarima u Beogradu rekao da Mali uskoro više neće biti gradonačelnik jer je zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima.

Vučić je dodao da za takvu odluku postoji većina u Skupštini Grada Beograda.

Premijer je rekao da će Mali ostavku podneti verovatno tokom leta, odnosno da neće čekati raspisivanje narednih lokalnih izbora u Beogradu. 

loading...

“Neće dugo biti gradonačelnik… Tokom leta će podneti ostavku, neće pred izbore”, rekao je Vučić. 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i sam je ranije najavio da neće još dugo biti na čelu grada, ne navodeći zbog čega planira da podnese ostavku niti kada. 

Podsetimo, dok premijer govori o kampanji protiv gradonačelnika, ostala su otvorena brojna pitanja o imovini Siniše Malog, u vezi s čim je Agencija za borbu protiv korupcije dostavila dokumentaciju Višem javnom tužilaštvu. Još nije poznato da li je Tužilaštvo ispitalo tvrdnju supruge gradonačelnika Marije Mali da joj se Siniša Mali pohvalio da je organizovao rušenje objekata u Hercegovačkoj.

Siniša Mali je na pitanja o slučaju Hercegovačka prvi i jedini put odgovarao u emisiji Insajder bez ograničenja, pre sedam meseci. Šta je rekao pogledajte na ovom linku.

Izvor: Beta, Insajder

IZVOR INSAJDER

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here