Home DRUŠTVO Vulin vs. Vulin vs. RTS

Vulin vs. Vulin vs. RTS

SHARE

Ministar za rad Aleksandar Vulin najavio je da će zatražiti smenu rukovodstva Radio-televizije Srbije s obrazloženjem da Javni servis ne izveštava objektivno o protestima u Beogradu.

Prvo. Ko ste vi ministre da tražite smenu. Da li ste nadležani?

Drugo. Rukovodstvo se bira na konkursu a postavlja UO koji je nedavno ustoličen.

Trece. Finansiranje RTS se vrši i preko gradjana Srbije. Nisu to godine devedesete(bar se nadam) kada je gazdarica Mira Marković vedrila i oblačila RTS- om.

Ministre, radi makar jednom svoj posao, mani se brojanja demonstranata koji hoće da te smene.

loading...

 Vuline, to je RTS po nalogu tvog šefa prikazivao demonstracije kada je na njima zbog praznika bilo samo 200 učesnika, kako bi se stekao lažan dojam da su malobrojne. Mogu da zamislim kako se osećaju jadni urednici u RTS-u sada.

 Koja zemena teza… narod se buni protiv diktature, onda za par dana kažu, da ako narod smeni vlast da oni hoće da zavedu diktaturu. Narod se buni protiv laznog izvestavanja RTSa ili cak ignorisanja onoga šta im se desava ispred nosa, a vlast sad zamenom teza tvrdi da RTS zapravo izvestava na njihovu štetu. Spin i zamena teza su odlicne tehnike za medijsku manipulaciju.

Šta bre smenu,ma pogasiti sve medije, zabraniti sve stampane medije, ostaviti samo Pink, Informer i Happy. Osam sati farma, osam sati parovi, ostatak vremena rasporediti za vesti. Kome se ne svidja, srećan mu put.

Neka se spremi Milomir Marić a odmah posle DJ Vučićević. Prvi za mesto generalnog direktora RTS a drugi za glavnog i odgovornog urednika informativnog programa. Minuli rad je čudo a neizmerna ljubav prema AV najbolja preporuka za radna mesta u RTS.

A.S.

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here