Home NAJNOVIJE VESTI Ne da(vi)mo Beograd: Lažna pisma u naše ime

Ne da(vi)mo Beograd: Lažna pisma u naše ime

SHARE
Beograd, 16. marta 2015 - Zajednicka konferencija za novinare inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" i "Akademije arhitekture Srbije" ispred Skupstine grada Beograda. FOTO TANJUG / NEMANJA JOVANOVIC / bb
Izvor: TANJUG/Nemanja Jovanović

Kako javljaju građani, u mnogim sandučićima u centru Beograda osvanulo je lažno pismo potpisano kao inicijativa Ne da(vi)mo Beograd u kome se građani pozivaju da ne izađu na izbore, saopštava ta inicijativa.

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poziva građane da u nedelju 2. aprila izađu na birališta u što većem broju, kaže se u saopštenju te grupe. Ove prljavi potezi, podmetačine, pretnje novinarima i aktivistima neka posluže građanima kao inspiracija jer će u suprotnom slučaju bahati nasilnici kojih ih organizuju i sprovode ostati na vlasti, dodaje se u saopštenju.

Ne da(vi)mo Beograd dodaje da je stav te inicijative nepromenjen u podršci kandidaturi Saše Jankovića i podseća da ovo nije prvi put da se “lokalna ekipa SNS-a predstavlja našim imenom. Podsećamo da su čak na prethodnim lokalnim izborima članovi SNS-a prijavili lažnu izborni listu pod nazivom Patkica – Ne Beogradu na vodi kako bi opozicionim partijama zabunom smanjili broj glasova”.

Bez obzira na ishod predsedničkih izbora, inicijativa Ne da(vi)mo Beograd naglašava da će nastaviti da se odlučno bori da svi odgovorni za planiranje, organizovanje, sprovođenje i zataškavanje rušenja u Hercegovačkoj ulici snose odgovornost za svoja dela.

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here