Home DRUŠTVO A sad adio…

A sad adio…

SHARE

Danas je održan protestni skup penzionera u Beogradu na Trgu Nikole Pašića, povodom smanjenih penzija i loše finansijske situacije u kojoj se nalaze naši najstariji sugrađani. Svi predsednički kandidati bili su pozvani da prisustvuju protestnom skupu, ali su se odazvali samo Vuk Jeremić i Boško Obradović.

Penzioneri su upravo ti ljudi koji imaju sve vreme ovoga sveta i znamo da su veoma strpljivi. Zbog toga apelujem na njih da sačekaju još samo par decenija i živeće mnogo bolje nego danas. Struja će biti jefinija, osnovne namirnice gotovo džabe, a povećanje penzija svakog meseca za pet do deset posto. To će biti stvarnost svih penzionera ako se strpe još samo malo do 2040, eventualno 2045. godine.

Naši stari sugrađani su zapravo pravi junaci jer je njihovom žrtvom omogućeno još domaćih i stranih investicija u SNS i još radnih mesta za članove stranke u celoj Srbiji.

Naime, ono na šta moram da skrenem pažnju jeste da penzioneri nisu u mogućnosti da narede da se iz svih krajeva Srbije autobusima dovedu botovi na protest.

Penzionera ima mnogo, ali nažalost svi oni zajedno imaju manje novca i uticaja nego aktuelni premijer. Njima je osiguran samo put u”večna lovišta”, a veliki poglavica želi da pre toga glasaju za njega.

loading...

Upućujemo podršku penzionerima da istaju u borbi za svoje pravo na život dostojan čoveka.

A.S.

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here