Home NAJNOVIJE VESTI Istina je negde tamo…

Istina je negde tamo…

SHARE

Danas je u beogradskoj Areni održan predizborni miting SNS-a.

Imali ste priliku da na jednom mestu vidite jedine ljude u državi koji su za SNS (čak možda i ne svi oni).

Šta reći javna preduzeća u 10h prazna ili gotovo polupraza. Baš je bilo dirljivo videti koliko ljudi spontano autobusima dolazi na miting SNS-a, koji su isto tako spontano jurili puni spontano razdraganih ljudi, na čijim licima se vidi da su srećni, jer uživaju u sve većem standardu, blagostanju i sendvičima. Hvala Bogu pa se u blizini Arene nalazi T.C. “Ušće” tako da je paket aranžman uz sendviče obuhvatio i šoping turu.

 

Prosto je fascinantna činjenica da je najveći zagovornik vrednog i marljivog rada, organizovao skup tokom radnog dana, te da je većina prisutnih, pretežno zaposlenih u javnim preduzećima dobila izlet o trošku države.

loading...

Da bi to bilo malo više od izleta, pobrinuo se premijer lično, održavši odličan čas demagogije. Kao bonus posetioci su dobili i šamar na današnji dan u vidu bivšeg kancelara Nemačke Gerharda Šredera, i fantastičan čas glume Lazara Ristovskog.

Stiče se utisak da bi možda uspešniji predsednički kandidati bili: Aca Lukas, Marija Šerifović, Dino Merlin… Za njihove nastupe u Areni posetioci sami plate ulaznice, sendviče, čak se i za prevoz sami snađu.

 

A.S.

loading…


loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here