Home DRUŠTVO SIMBOL ROTŠILDA i satanista koji sve češće viđamo i nosimo na sebi!

SIMBOL ROTŠILDA i satanista koji sve češće viđamo i nosimo na sebi!

SHARE

U mnogim delovima sveta, sove su povezivane sa smrću i nesrećom. Razlog je verovaton u tome što su to noćne ptice i što se glasaju pomalo stravičnim i nekako zloslutnim hukanjem.

Međutim, znate li što predstavljaju te sove? Simbol sove je, kažu teoretičari zavera, jedan od simbola iluminata – onih koji „vide u mraku“ i „čuvaju zabranjeno znanje“ – čak deluje logično, a i simbol je porodice Rotšild, jedne od najmoćnijih na svetu.

U grčkoj mitologiji, sove su obično povezivane s boginjom Atinom, boginjom pticom, koja se povezivala s mudrošću, umetnošću i raznim sposobnostima, a koja je za navedeno tajno društvo jako bitna. Mala Atinina sova bila je originalni simbol bavarskih iluminata.

U mnogim delovima sveta, sove su povezivane sa smrću i nesrećom. Razlog je verovaton u tome što su to noćne ptice i što se glasaju pomalo stravičnim i nekako zloslutnim hukanjem.

id4533_Sova_50bc8a746bc7b_Bela-majica-Zenska_napred

loading...

Među američkim urođeničkim plemenima sove su često bile povezivane sa zlom i vještičarenjem.

Civilizacije Asteka i Maja, kao i drugi urođenici Srednje Amerike, sovu su smatrali simbolom smrti i uništenja. Čak, astečki bog smrti, Miktlantekuhtli, obično je prikazivan u obliku sove. Na španskom jeziku postoji izreka „kada sova zapeva, Indijanac umre“.

U japanskoj kulturi, na sove se gledalo kao na negativne ili pozitivne pojave. Ponekad su predstavljale božanske glasnike, dok su tipične i rogate sove predstavljale đavolske simbole.

Rimljani su verovanja oko sova preuzeli od starih Grka, no povezivali su ih i sa smrću. Zbog toga, sova je predstavljala loš znak.

Međutim malo je poznato da su sove simbol i tajnog satanističkog društva „Bohemian Grove“ iliti Šume Boheina kom pripada svetska elita. Oni u samom središtvu svog hrama na otvorenom imaju ogromnu statuu, visoku 12 metara,  sove kojoj se klanjaju kao satanističkom Bogu.

Ovo tajno društvo izašlo je u javnost još 2006 godine kada je čuveni američki novinar Aleks Džons objavio dokumentarac o njima i njihovim obredima, ali je tek nedavno opet dospeo u žižu javnosti nakon što se saznalo da je i kandidatkinja za predsednicu Amerike Hilati Klinton član ovog društva.

bohemiangrove-owl_shrine

Sem raznih printova na majicama, torbama i sličnim odevnim predmetima, simbol sove je u naše domove ušao putem čuvene reklame za piće Guarana, gde se prilično jeziv prikaz sove vezuje uz natpis „no sleep“ – nema spavanja.

Ovo energetsko piće koje mladi konzumiraju u neograničenim količinama, a koje se pravi od „misteriozne biljke“ iz šuma Amazona, veštački stvara dodatnu energiju i može da ima tragične posledice na unutarnje organe. U pojedinim delovima Evrope i sveta Guarana i slična energetska pića su zabranjena maloletnim osobama, dok se u Srbiji ovo piće prodaje i deci bez ikakvog ograničenja.

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here