Home DRUŠTVO ZA ONE KOJI SU UZELI KREDIT U ŠVAJCARCIMA: Osnovano udruženje CHF Srbija

ZA ONE KOJI SU UZELI KREDIT U ŠVAJCARCIMA: Osnovano udruženje CHF Srbija

SHARE

NOVI SAD –  Prvi sastanak novoosnovanog udruženja CHF Srbija – Centar za zaštitu korisnika bankarskih usluga održaće se u 18 časova u petak, 5. avgusta, u Novom Sadu.

Građani zainteresovani za ciljeve i smernice, kao i za eventualno pristupanje i uzimanje aktivnog učešća u radu udruženja, mogu doći kod Miletićevog spomenika u vojvođanskoj prestonici.

„Oko 18.15 sati gde će nam se pridružiti i gosti, održaće se sastanak. Tom prilikom predstavićemo vam smernice budućeg rada udruženja kao i ciljeve rada udruženja. Gosti koji će prisustvovati sastanku izneće trenutnu situaciju sa kreditima, mogućnostima u vezi sa njima, a biće otvoreni da odgovore i na sva pitanja u vezi sa kreditima na koje do sada niko nije dao odgovor“, sapštio je jedan od osnivača udruženja, Stojan Polić.

On je dodao da ne postoji i da nema lakog rešenja za situaciju u kojoj se dužnici nalaze i poručuje da niko od zaduženih ne očekuje da će u petak njegov ili bilo čiji kredit biti rešen.

„Ako budemo složni i jedinstveni mislim da ćemo i ovaj problem prevazići“. Građani koji budu želeli da se priključe udruženju moći će to da urade na kraju sastanka. Naglašeno je da za sada neće biti nikakvih novčanih izdvajanja ili plaćanja članarine.

loading...

(Izvor: Beograd News, FOTO: Kurir)

loading...

1 COMMENT

  1. Franak – udruga iz Hrvatske ima iste simptome epidemije bankarskog zarazenog profitabilnog divljanja CHF kredita i variabilnih kamata sa protiv Ustavnim dodatnim kamatnim zaduzenjima kroz izmisljotinu zvanu DK (devizna klauzula) … i da skratim ovaj tekst, i dalje mislim da je i po broju ugrozenih gradjana i u SRB i u CRO, vrlo slican skup… koliko mi je poznato odredjene slicne simptome iste bolesti imate na obe strane pa predlazem da se kontaktirate na FB i Twitteru te svoja gorka iskustva putem Interneta razmenite na obostranu korist ako je uopste moguce od kredita u CHF imati korist… pre cete imati cir na zeludcu nego korist…

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here