Home DRUŠTVO Dragice, ko ti je dao 10 miliona evra??? KRIJE DONATORE!

Dragice, ko ti je dao 10 miliona evra??? KRIJE DONATORE!

SHARE

Supruga predsednika Srbije i dalje krije od javnosti ko su ljudi koji su uplatili novac na račun njene fondacije. Javnost uskraćena za odgovor da li su darodavci dobili privilegije nakon toga

Dragica Nikolić nedavno se pohvalila da je njena fondacija prikupila 10 miliona evra i da su sve pare potrošene na razne projekte. Ono što je supruga predsednika Srbije opet prećutala je odgovor na pitanje – od koga je dobila tolike pare.

Kako je Kurir ranije pisao, gospođa Nikolić ni po koju cenu nije želela da otkrije identitet donatora, pod izgovorom da oni žele da ostanu anonimni.

Briga ih za poreklo

Međutim, kako Kurir saznaje, među donatorima Fondacije Dragice Nikolić bio i bugarski biznismen Cvetan Vasilev, za kojim je raspisana Interpolova poternica!

Vodeći se brigom da izveštavamo u interesu javnosti, i ovog puta smo potražili odgovore od Dragice Nikolić, ali bez uspeha. Naši čitaoci tako s punim pravom mogu da sumnjaju da iza sakrivanja imena donatora možda stoji neki prećutni dil s fondacijom da za pare koje uplaćuju zauzvrat dobiju razne privilegije i beneficije.

loading...

– Ma svako ko hoće da da pare, dobrodošao je. Dragica nije gadljiva na novac. Iako ih ona ne vuče za ruku da uplate novac, mnogi se utrkuju da doniraju jer znaju da će imati privilegije – kaže za Kurir izvor blizak Fondaciji Dragice Nikolić.

(Izvor: Kurir)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here